Агроволокно біле 23 г/м². 2.1х100

Додаткова інформація

Щільність: 23 г/м2

Ширина: 2,1 м

Довжина: 100 м

Колір: білий

Термін службы: 2 роки

УФ-стабилизація: 3%

 Пакування: рулон

1,303.00 грн

Категорія: Артикул: AI-tov7

Опис

Купити агроволокно біле щільність 23

Агроволокно біле 23 г/м². 2.1х100

Агроволокно – це нетканий матеріал для прискорення росту рослин за рахунок створення тепличного мікроклімату з гарантій 5 років від виробника. Якість і міцність відповідає європейським стандартам. Виготовлено на сучасному німецькому устаткуванні.

Прискорює схожість на 18%, сприяє одержанню швидкого екологічного врожаю, оскільки захищає рослини від значної кількості хвороб та шкідників.

Застосовується для укриття на каркасі з метою захисту сходів та розсади від заморозків до – 5 градусів за Цельсієм, від сильного вітру та граду. Також захищає рослини від перегріву, опіків та шкідників (у тому числі захищає плоди від птахів), утримує вологу у верхніх шарах ґрунту. Пропускає світло, воду та повітря до рослин, гарантує рівномірний тепло- та вологообмін. Не виділяє в довкілля жодних токсичних речовин, абсолютно нешкідливий для людей, тварин та рослин, сприяє ранній вегетації.

Використовують у овочівництві з метою отримання ранніх високих урожаїв при вирощуванні овочів, ягід та фруктів. Особливо рекомендується застосовувати для сортів раннього весняного плодоношення.

 

Агротканина – ефективний спосіб вирощування плодових рослин

Агротканина або геотекстиль – це сучасний помічник для фермерів. Завдяки йому немає бур’янів, постійно волого та тепло, ніякої гнилі та фітопатологій. Існують різні виробники такої продукції, що на сучасному ринку добре зарекомендував себе геотекстиль тканий Agrojutex.

Що ж таке агротканина?

Це поліпропіленовий матеріал із філаментарових волокон, він щільний та пористий. Нагадує довгий великий шматок тканини, використовується просто неба і в теплицях.

Основні властивості агротекстилю

Купити агротекстиль варто вже з тієї причини, що він легко вбирає вологу та утримує її, «дихає». Не пропускає сонячні промені та стійкий до їх впливу, завдяки йому плоди постійно сухі та не забруднені у землі. Під тканиною ніякої плісняви ​​та шкідливих бактерій. За рахунок того, що агротканина не пропускає світло, під нею не утворюються бур’яни. Таким чином, відпадає необхідність у їх усуненні.

 

Агроволокно покривне біле у рулонах, щільність: 23 г/м², розмір: 2.1×100 м

Унікальність білого укривного агроволокна полягає у адаптації властивостей матеріалу до кліматичних умов нашого регіону. До складу агроволокна входить 4% антиультрафіолетового стабілізатора. Крім цього, агроволокно має збільшений робочий температурний діапазон та вищі зносостійкі характеристики. Все це не тільки безпосередньо впливає на врожайність, але й дозволяє використовувати агроволокно довше, що сприятливо впливає на собівартість врожаю.
Гарантована щільність матеріалу
При покупці агроволокна ви завжди впевнені в рівномірній щільності матеріалу по всій довжині та ширині рулону. Цей цінний показник забезпечує досягнення стабільного температурного режиму та вологості по всій площі покритої гряди. Рівномірність густини агроволокна має важливе значення для захисту рослин під час нічних заморозків. Більше того, щільність агроволокна завжди відповідає вказаній на упаковці.